Freelance in Oss

Freelance fotograaf

Freelance fotograaf

Door onze groei zijn we bij We Make It Spark en Ambassade32 zijn we altijd op zoek naar ervaren fotografen die we aan onze shortlist kunnen toevoegen. Ongeacht waar je sterktes (en zwaktes) liggen, we komen graag met je in contact. Onze opdrachten variëren van evenementen tot portretten bij bedrijven en employer branding opdrachten (en alles wat er tussenin zit). Dus wellicht dat we een opdracht voor jou hebben liggen.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar ervaren event- of festivalfotografen. Ervaring drukt zich in ons vak moeilijk uit in jaren. Maar als je een aantal opdrachten in het donker gedaan hebt en daar comfortabel mee bent is dat een mooi startpunt. Fotografen die een aantal festivalletjes of opdrachten waarbij je hebt samengewerkt met een andere fotograaf hebben gehad hebben een streepje voor. Kijk daarnaast goed of jouw stijl enigszins overeenkomt met de onze. We leren je graag het een en ander bij, maar een goed begin is het halve werk! Denk je dat je een uitzondering bent op wat wij zoeken, dan zien we daar graag een uitleg bij.

We komen graag met je in contact

Mail je motivatie en eerder gemaakt (relevant) werk naar [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Ook vinden we het relevant om te weten waar je vandaan komt, met of voor wie je werkt (opdrachtgevers) en waar je ambities liggen.

Minder ervaring

Bij We Make It Spark en Ambassade32 zijn we op zoek naar fotografen met enigszins ervaring. Nog geen ervaring op het gebied van evenementen? Kijk dan eens bij onze partner De Vaste Clique! Zij helpen je graag aan het begin van je carrière.

Over We Make It Spark & Ambassade32

We Make It Spark is een full-service fotografiebureau, en daar valt sinds 2024 Ambassade32 ook onder. Op ons kantoor in Oss denken we na over het beeld van morgen. Dat mogen we doen voor fantastische opdrachtgevers (al zeggen zij het zelf). Het resultaat mag er zijn, want dat wordt bekeken door miljoenen kijkers.

We komen ons bed uit voor fantastisch beeld, maar dat maakt iedereen. We onderscheiden ons door de optimale samenwerking tussen opdrachtgever en resultaat. A en Z zijn duidelijk, wij zoeken de rest van het alfabet erbij.

In een klein team heeft iedereen veel te zeggen en heb je veel verantwoordelijkheid. Project- en accountmanagers bestaan bij ons niet. Jouw stem telt. Onze dagen zijn soms hectisch, en soms gewoon gezellig. Vaak weten we pas op zondag wat we die week hebben gedaan (of moesten doen). Maar die verrassing elke week maakt ons werk dan ook zo leuk.

Solliciteren

We komen graag met jou in contact! Wil je meer weten over de functie, of wil je graag solliciteren? Mail dan naar [email protected].

Bij je sollicitatie ontvangen we graag je motivatiebrief en eerder gemaakt werk.


Vacatures2


Benieuwd naar ons zakelijk portfolio?

Ga naar Ambassade32

Let us take you further than you could ever imagine

©2019-2024 We Make It Spark B.V.

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy