"Hier had ik bij willen zijn", is ons grootste compliment. Bij Spark creëren we het FOMO-gevoel en laten we de wereld de momenten zien die anders verloren waren gegaan. Als jouw strategisch beeldpartner bedenken, verspreiden en maken we content in een wereld waar aandacht vluchtig is.

Wij voorzien dagelijks onze opdrachtgevers van foto's, advies en management tools om het beste van zichzelf te laten zien. We denken vanuit het Hero, Hub, Hygiëne model. Hierdoor heb je altijd genoeg content voor jouw merk of evenement voor een perfecte on- en offline presentatie (en schieten we vaak net wat meer dan die 10 beelden op je briefing). Jij weet het beste dat consistente en herhaling werkt. Daarom mikken wij op een partnership. Want zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Strategie

Geen uitvoering zonder doel. Daarom denken we bij Spark graag mee aan jouw content strategie. Welk medium zetten we waar in? Dat maakt het verschil tussen een kiekje en content dat daadwerkelijk gebruikt wordt. Bij Spark zijn we dagelijks bezig met content. Dat maakt dat we veel kennis hebben van onze omgeving. We kennen de mensen, mediums, mogelijkheden en de kosten. Daardoor kunnen we vooraf in een vroeg stadium een inschatting maken van de resultaten. We weten waar de doelgroep zit en hoe we die moeten bereiken. Samen met jouw doelen kijken we welke innovaties en expertises passen binnen het budget en je gestelde deadline.

Fotografie voor alle doeleinden

Meerdere beelden, of alles-in-één. Regisseren of geregistreerd.

Registratie

Van festivals tot club evenementen. Van sport tot congressen. Met ruim 1.000+ evenementen op de teller durven we wel te zeggen dat we genoeg ervaring hebben met het registeren van evenementen. Van weekender tot buurtfeest. Van zakelijk congres tot klein diner. We worden enthousiast van teamwork en impact maken, en helpen je volgend jaar uitverkopen.

Beeldbank

Wanneer je regelmatig communiceert, doe je dat graag met genoeg eye candy. Wij helpen je graag met een uitgebreide beeldbank vol authentieke beelden. Jouw visueel kapitaal om de wereld te veroveren. Geen stockfoto's meer, maar een constante en consistente stroom beelden.

Campagne

Ook wanneer alles samen moet komen in enkele beelden helpen we je graag op weg. We kijken met jou mee naar de stijl, strategie en concept. Nemen het regelwerk uit handen. En zorgen dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Onze beloften

  • Inclusief nabewerking
  • Eerste beelden binnen een paar uur mogelijk, en altijd binnen een week.
  • Aangeleverd in de hoogste resolutie, en alle denkbare formaten daaronder. Liever een ander formaat of met watermerk? Regelen we!
  • Zonder gekke afspraken en licenties met betrekking tot het gebruik. Gebruik het beeld zoals jij wil.
  • Een heldere prijs vooraf, en geen verrassingen achteraf.
SPARK
  • Never miss out on your Spark - fotografie voor b2c, cultuur & entertainment
Contactgegevens
  • hello@wemakeitspark.nl
  • +31 85 0644 995
  • @wemakeitspark

©2022 SPARK - Alle rechten voorbehouden - Legal