We push the pause button of life

Fotografie

Fotografie

Ken je dat gevoel, wanneer muziek, sport of entertainment je in extase brengt en je eigenlijk wel op de pauzeknop zou willen drukken om alle emoties diep op je in te laten werken en zo lang mogelijk van het moment wil blijven genieten?

Wij hebben die knop, en we zorgen ervoor dat je dagen - of zelfs jaren - na dat moment de kippenvel nog terug op je armen krijgt. Wij voorzien onze opdrachtgevers 365 dagen per jaar van foto's, advies en management tools om het beste van zichzelf - of anderen - te laten zien. We denken vanuit het Hero, Hub, Hygiene-model. Hierdoor heb je altijd genoeg content voor jouw merk of evenement voor een perfecte on- en offline presentatie (en schieten we vaak net wat meer dan je ons gebrieft hebt).

Consistentie en herhaling leveren de beste resultaten. Daarom zetten wij altijd in op een duurzame samenwerking. Zodat wij - als op elkaar ingespeelde partners - het beste in elkaar naar boven halen.

Waar ga jij voor vandaag?

Geen uitvoering zonder plan of doel. Daarom denken we bij Spark graag mee over jouw contentstrategie. Welk medium zetten we waar in? Dat maakt het verschil tussen een kiekje en beeld dat daadwerkelijk gebruikt wordt.

Bij Spark zijn we elke dag bezig met fotografie. Dat maakt dat we oneindig veel kennis hebben van onze omgeving. We kennen de mensen, media, mogelijkheden en de kosten. Daardoor kunnen we vooraf in een vroeg stadium een goede inschatting maken van de mogelijkheden en resultaten. We weten waar de doelgroep zit en hoe we die met beeld moeten bereiken. Samen met jouw doelen kijken we welke innovaties en expertises passen binnen het budget en je gestelde deadline.

Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark

Fotografie voor alle doeleinden

Meerdere beelden, of alles-in-één. Regisseren of geregistreerd.

Registratie

Van festivals tot club evenementen. Van sport tot congressen. Met ruim 1.000+ evenementen op de teller durven we wel te zeggen dat we genoeg ervaring hebben met het registeren van evenementen. Van weekender tot buurtfeest. Van zakelijk congres tot klein diner. We worden enthousiast van teamwork en impact maken, en helpen je volgend jaar uitverkopen.

Beeldbank

Wanneer je regelmatig communiceert, doe je dat graag met genoeg eye candy. Wij helpen je graag met een uitgebreide beeldbank vol authentieke beelden. Jouw visueel kapitaal om de wereld te veroveren. Geen stockfoto's meer, maar een constante en consistente stroom beelden.

Campagne

Ook wanneer alles samen moet komen in enkele beelden helpen we je graag op weg. We kijken met jou mee naar de stijl, strategie en concept. Nemen het regelwerk uit handen. En zorgen dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Tijdens ons grootste evenement van het jaar ondersteunt Spark ons bij het coördineren van de fotografie. Bij zo’n grote productie met in totaal 30 area’s verdeeld over drie dagen, hebben wij niet de capaciteit om hier overzicht over te houden. Spark ontzorgt door al het contact met de fotografen op te pakken, de indeling per fotograaf te maken en daarnaast op locatie foto’s te sorteren en eventueel bij te snijden. Hierdoor kunnen wij snel de beelden uitzoeken die we op onze socials willen plaatsen.

Lizz Molenaar

Digital Strategist bij b2s

Dit beloven we jou

Altijd inclusief de service van Spark

  • Altijd inclusief nabewerking
  • Eerste beelden binnen een paar uur mogelijk, en altijd binnen een week.
  • Aangeleverd in de hoogste resolutie, en alle denkbare formaten daaronder. Liever een ander formaat of met watermerk? Regelen we!
  • Zonder gekke afspraken en licenties met betrekking tot het gebruik. Gebruik het beeld zoals jij wil.
  • Een heldere prijs vooraf, en geen verrassingen achteraf.

Benieuwd naar ons zakelijk portfolio?

Ga naar Ambassade32

Let us take you further than you could ever imagine

©2019-2024 We Make It Spark B.V.

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy