Goed gedaan in plaats van goed gegaan

Coördinatie

Coördinatie

Je team is zo sterk als de zwakste schakel. Maar hoe zorg je ervoor dat die zwakste schakel schittert? Bij Spark verzorgen we al sinds 2016 de content productie en coördinatie voor kleine en grote projecten.

Met ruim 50 vaste freelancers en 5 partners is Spark je spin in het web. De schakel tussen jou als opdrachtgever en het doel dat we gezamenlijk willen halen. Want geen maker is hetzelfde. Door de juiste expertises te combineren van Nederlands beste fotografen behalen we altijd het beste eindresultaat.

Dagelijks zijn we bezig met fotografie. De markt kennen we dan ook op ons duimpje. De juiste fotograaf met de juiste specialisaties hebben we dan ook snel gevonden. Door onze ervaring weten we precies wie we voor elk onderdeel moeten hebben. En niet onbelangrijk: binnen je budget. Direct checken we de beschikbaarheid en gaan we jouw dreamteam samenstellen. Of we nu 1 of 30 makers nodig hebben, we kunnen het snel en ad hoc organiseren.

Fotograaf X die zijn parkeerticket is vergeten? Fotograaf Y die geen bonnen voor de crewcatering heeft gehad? Fotograaf Z die van stage wil wisselen en paniek omdat er adhoc iets in de planning geschoten wordt? Een team aansturen doet het marketingteam er niet even bij en heeft bovendien ook andere verantwoordelijkheden. Daarom doen we bij grote opdrachten ook de coördinatie op locatie. We voelen ons verantwoordelijk, en laten dat ook graag zien. Nadat we je sterrenteam gevonden en gebriefd hebben, houden we de controle op locatie. Zodat we zeker weten dat jouw wensenlijst een succes wordt.

Als een spam-filter voorkomen we dat elk probleem door meerdere personen herhaalt wordt en op jouw bordje terecht komt. Overige uitdagingen communiceren we graag, maar we merken dat deze vrijwel altijd direct opgelost kunnen worden. Meer ruimte voor jou om jouw prioriteiten op locatie aandacht te geven.

Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark
Spark

Coördinatie van a tot z

Goed gedaan in plaats van goed gegaan

Pre-productie

 • Strategiebepaling
 • Budgetbepaling
 • Planning
 • Contracteren fotografen
 • Briefing fotografen

Uitvoering

 • Ontvangst fotografen
 • Aansturing
 • Registratie / fotograferen
 • Direct aanleveren beelden

Post-productie

 • Beeld spotten
 • Beeld bewerken
 • Beeld bundelen
 • Showcase album
 • Evaluatie
 • Finance

Tijdens ons grootste evenement van het jaar ondersteunt Spark ons bij het coördineren van de fotografie. Bij zo’n grote productie met in totaal 30 area’s verdeeld over drie dagen, hebben wij niet de capaciteit om hier overzicht over te houden. Spark ontzorgt door al het contact met de fotografen op te pakken, de indeling per fotograaf te maken en daarnaast op locatie foto’s te sorteren en eventueel bij te snijden. Hierdoor kunnen wij snel de beelden uitzoeken die we op onze socials willen plaatsen.

Lizz Molenaar

Digital Strategist bij b2s

Alle diensten onder Coordinatie

Altijd inclusief de service van Spark

 1. 1

  Strategie

  Jij hebt vast een eigen contentstrategie (en zo niet helpen we je daar graag bij). Hoe zorgen we ervoor dat we de content maken die daar precies bij aansluit? Dat leggen we vast in het strategiedocument.

 2. 2

  Budget

  Welk budget heb je nodig to get the job done, en welk budget wil je hiervoor vrij maken? Samen bekijken we de mogelijkheden en beschrijven we de ideale mix.

 3. 3

  Planning

  Welke fotografen willen we, welke kunnen er, en welke matchen met ons budget? We gaan de planning uitwerken tot alle puzzelstukjes op zijn plek vallen.

 4. 4

  Overeenkomsten

  Wij leggen de fotografen vast en sluiten een overeenkomst van opdracht met ze zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over intellectuele eigendomsrechten of andere addertjes onder het gras.

 5. 5

  Briefing

  Ruim voor de productie bereiden wij de fotografen voor, zodat iedereen precies weet wat er van hen verwacht wordt en niets aan het toeval wordt overgelaten.

 6. 6

  Aansturing

  We ontvangen de fotografen, sturen ze gedurende de hele productie aan en zijn er als contactpersoon of uitvalbasis als dat nodig is. Zo zetten we iedereen op de juiste plek, en zorgen we dat alles ook volgens planning ter uitvoering komt.

 7. 7

  Beeldverwerking & beheer

  We zorgen dat al die honderden, zo niet (tien)duizenden foto’s bij elkaar komen, gesorteerd en uitgezocht worden. We hebben de schat binnen en daar zijn we zuinig op, al moeten we de muntstukjes nog even afpoetsen

 8. 8

  Uitvoering

  We bewerken het beeld volgens de in het strategiedocument vastgelegde stijl, en zorgen dat het zo snel mogelijk wordt opgeleverd. Vaak binnen 48 uur, of zelfs sneller.

 9. 9

  Evaluatie

  Na oplevering evalueren we graag met jullie hoe de productie verlopen is. Zijn er nog lessen te trekken? Dan beschrijven we die, en implementeren we die de volgende keer.

 10. 10

  Finance

  Wij doen de gehele financiële administratie die bij een fotografieproductie komt kijken. We zorgen dat alle fotografen direct betaald krijgen, en sturen onze opdrachtgever één simpele factuur.


Benieuwd naar ons zakelijk portfolio?

Ga naar Ambassade32

Let us take you further than you could ever imagine

©2019-2024 We Make It Spark B.V.

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy