Ons lievelingskleur is geel!

Over Spark

In de huidige samenleving kom je niet meer om beeld heen. Vanuit Spark bedenken, adviseren, creëren, distribueren en managen wij content voor een brede groep aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

De naam "Spark"

Content draait om spanning, prikkelen en de vonk over laten slaan. Moeten we nog meer zeggen?

Samen

Bij ons draait alles om het faciliteren van de optimale samenwerking. Tussen jou als opdrachtgever, ons als opdrachtnemer maar ook met het uiteindelijke product en de partners die wij graag betrekken. Waarom? In verbinding krijgt alles wat je doet meer betekenis. Samen kom je verder. Daar heb je elkaar en ieders talent voor nodig. In overleg kiezen we de beste route, de juiste mensen en de juiste tools die passen bij de vraag. Dan ontstaan er magische momenten van echte verbinding en het beste resultaat met een spark.

Ons geloof

Wij geloven dat beeld niet het eindstation moet zijn, maar een tool om meer te bereiken. Verder denken dan het plaatje. Dit doen we gelukkig niet alleen, maar juist samen met onze opdrachtgevers en hechte groep aan professionals.

Onze aanpak

Vanuit het creatieve hart in Eindhoven, Strijp-S, denken we na over de content van morgen. Door meerdere disciplines te combineren innoveren we met het eeuwenoude product beeld en maken we de oplossingen van morgen.

Ons vaste team

De Sparkers

De mensen achter de knoppen. Het vaste Spark team. Wij helpen jou graag op weg.

Vincent van den Boogaard
Vincent van den Boogaard
Creative Director
Coen van Tartwijk
Coen van Tartwijk
Creative Director
Daniëlle van der Veeken
Daniëlle van der Veeken
Content Marketeer

Onze trots

Opdrachtgevers & Merken

Wij zijn trots op onze relaties. Hieronder een kleine greep van de merken die jou voor gingen.

7th Sunday
Amsterdam Marathon
Art of Dance
b2s
Backbone
CLF
Crew On Tour
De Rooi Pannen
Defqon.1
Dell
Dominator
Fairlight
Fontys
Golazo
ID&T
Intents Festival
KLM
Le Champion
Libema
Louder
Lucas & Steve
Mainstage
Matrixx
More2Win
Mysteryland
Number 42
Opel
Par-T
Q-dance
Rotterdam Marathon
SLAM!
Stick to the Brand
The Ocean Cleanup
The Student Hotel
Verwiel
We are Electric

Spark is powered by

Blog

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken.

in 8 minuten te lezen

2020, toch bedankt!

Terug naar het begin: 2019 was het jaar waarin Spark op zoek ging naar een nieuwe vorm van samenwerking, zowel met ons grote netwerk aan freelancers, als met onze opdrachtgevers. Doelen als het uitbreiden van dat netwerk door actief op zoek te gaan naar nieuw talent (en deze op te leiden) en de kwaliteit van […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

The Show Must Go On – Deel 1

Bij Spark hebben we een enorme fascinatie voor festivals. Want hoe ongelofelijk is het dat keer op keer een infrastructuur van een kleine stad wordt aangelegd op de vele locaties in ons land. Besef het maar eens, van het drinkwater en het (tijdelijk) mobiel netwerk, tot de enorme hoeveelheden voedsel dat netjes geserveerd wordt en […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

You’ve got mail! ❤️

Met z’n allen zitten we te wachten tot we weer samen mogen werken, mooi beeld mogen maken, en kunnen lachen. Althans, lachen doen we nog genoeg, maar we hopen dit weer snel samen buiten huis te mogen doen. Maar we missen niet alleen het werk.

Lees meer

Join our fans!

Wij zijn meer dan ooit benieuwd naar jouw dromen. Voel je vrij om eens te praten over jouw volgend project en hoe wij die naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact op