Ons lievelingskleur is geel!

Cultuur

Bij de nieuwe generatie content makers hoort een uitgesproken cultuur. Want om de aandacht naar je toe te trekken moet je uniek zijn in wat je doet. Bij ons begint de cultuurfilosofie bij de kern, uitgesplitst in drie pijlers.

Synergie

Bij ons draait alles om het faciliteren van de ultieme samenwerking. Tussen de opdrachtgever, ons als opdrachtnemer maar ook met het uiteindelijke product en de partners die wij graag betrekken. Waarom? In verbinding krijgt alles wat je doet meer betekenis. Samen kom je verder. Daar heb je elkaar en ieders talent voor nodig. Dan ontstaan er magische momenten van echte verbinding en het beste resultaat met een spark.

Vrijheid

Creatief ben je niet tussen 9 en 5. Dat ben je op de gekste momenten. Onder de douche, onderweg, of in de kroeg. En juist die vrijheid, om creatief te zijn waar en wanneer dat nou eenmaal gebeurd, zorgt voor de ultieme balans. Want als je plezier hebt in wat je doet, hou je genoeg energie over voor thuis. En wanneer je lekker in je vel zit, ben je op je best.

Ruimte

Bij Spark spreken het liefst projectprijzen af. Naast dat dat zorgt voor transparantie en duidelijkheid, gunnen we onszelf de ruimte om dat extra zetje te geven. Het extra zetje in concept, strategie, creatie of publicatie. Op de klok kijken is nooit ons sterkste punt geweest. ;)

.. en de naam "Spark"?

Content draait om spanning, prikkelen en de vonk over laten slaan. Moeten we nog meer zeggen?

Ons vaste team

De Sparkers

De mensen achter de knoppen. Het vaste Spark team. Wij helpen jou graag op weg.

Vincent van den Boogaard
Vincent v/d Boogaard
Eigenaar
Daniëlle van der Veeken
Daniëlle v/d Veeken
Content Marketeer
Pixel
Pixel
Directie assistent

Heb jij de Spark in je?

Weet jij perfect jouw waarde toe te voegen in een team? Dan komen we graag met jou in contact! We zijn altijd op zoek naar partners, freelancers, talenten en doorgewinterde spelers.

Stuur een mail

In goed gezelschap

Opdrachtgevers & Merken

Wij zijn trots op onze relaties. Hieronder een kleine greep van de merken die jou voor gingen.

7th Sunday
Amsterdam Marathon
Art of Dance
b2s
Backbone
CLF
Crew On Tour
De Rooi Pannen
Defqon.1
Dell
Dominator
Fairlight
Fontys
Golazo
ID&T
Intents Festival
KLM
Le Champion
Libema
Louder
Lucas & Steve
Mainstage
Matrixx
More2Win
Mysteryland
Number 42
Opel
Par-T
Q-dance
Rotterdam Marathon
SLAM!
Stick to the Brand
The Ocean Cleanup
The Student Hotel
Verwiel
We are Electric

Benieuwd hoe wij dit vertalen?

Wij zijn meer dan ooit benieuwd naar jouw dromen. Voel je vrij om eens te praten over jouw volgend project en hoe wij die naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact op