Ons lievelingskleur is geel!

Over Spark

Bij Spark trekken we de aandacht. Niet naar ons zelf, maar naar onze producten. Vanuit Spark bedenken, adviseren, creëren, distribueren en managen wij content voor een brede groep aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

En dat doen we allemaal in-house. Samen met onze vaste groep aan freelancers is geen klus te groot. En hebben we voor elke opdracht, richting en stijl een specialist klaar staan. We zijn jouw strategische beeldpartner die ontzorgt. Wij vertalen jouw idee naar product. Met één contactpersoon sturen we meerdere afdelingen aan: social media, marketing, brand strategy, content creatie en publishing. En door optimale samenwerking halen we het beste naar boven.

Partners

Bij ons draait alles om het faciliteren van de optimale samenwerking. Tussen jou als opdrachtgever, ons als opdrachtnemer maar ook met het uiteindelijke product en de partners die wij graag betrekken. Waarom? In verbinding krijgt alles wat je doet meer betekenis. Samen kom je verder. Daar heb je elkaar en ieders talent voor nodig. In overleg kiezen we de beste route, de juiste mensen en de juiste tools die passen bij de vraag. Dan ontstaan er magische momenten van echte verbinding en het beste resultaat met een spark.

Ons geloof

Wij geloven dat beeld niet het eindstation moet zijn, maar een tool om meer te bereiken. Verder denken dan het plaatje. Dit doen we gelukkig niet alleen, maar met klanten die goed ons passen en een hechte groep aan jonge professionals.

Onze aanpak

Vanuit het creatieve hart in Eindhoven, Strijp-S, denken we na over de content van morgen. Door meerdere disciplines te combineren innoveren we met het eeuwenoude product beeld en maken we de oplossingen van morgen.

.. en de naam "Spark"?

Content draait om spanning, prikkelen en de vonk over laten slaan. Moeten we nog meer zeggen?

Ons vaste team

De Sparkers

De mensen achter de knoppen. Het vaste Spark team. Wij helpen jou graag op weg.

Vincent van den Boogaard
Vincent v/d Boogaard
Creative Director
Coen van Tartwijk
Coen van Tartwijk
Creative Director
Daniëlle van der Veeken
Daniëlle v/d Veeken
Content Marketeer
Pixel
Pixel
Directie assistent

Heb jij de Spark in je?

Weet jij perfect jouw waarde toe te voegen in een team? Dan komen we graag met jou in contact! We zijn altijd op zoek naar partners, freelancers, talenten en doorgewinterde spelers.

Stuur een mail

In goed gezelschap

Opdrachtgevers & Merken

Wij zijn trots op onze relaties. Hieronder een kleine greep van de merken die jou voor gingen.

7th Sunday
Amsterdam Marathon
Art of Dance
b2s
Backbone
CLF
Crew On Tour
De Rooi Pannen
Defqon.1
Dell
Dominator
Fairlight
Fontys
Golazo
ID&T
Intents Festival
KLM
Le Champion
Libema
Louder
Lucas & Steve
Mainstage
Matrixx
More2Win
Mysteryland
Number 42
Opel
Par-T
Q-dance
Rotterdam Marathon
SLAM!
Stick to the Brand
The Ocean Cleanup
The Student Hotel
Verwiel
We are Electric

Join our fans!

Wij zijn meer dan ooit benieuwd naar jouw dromen. Voel je vrij om eens te praten over jouw volgend project en hoe wij die naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact op