Social Content

Relevante en creatieve content is een vereiste bij een sterk merkverhaal. Door content te verwerken voor social netwerken zorgen we ervoor dat we jouw audience op elk moment activeren. Van Facebook tot Snapchat en van Instagram tot Youtube.

Digital Growth doen we samen. Dat doen we door de doelgroep te bereiken op het juiste medium, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Door eerder gemaakte beelden te verwerken voor social media maken we unieke content. Geen stockfoto’s meer! Op basis van een eerder gemaakte content kalender gaan we de conversatie aan met het publiek. Always-on en 365 dagen marketing is niet schreeuwen, maar er zijn wanneer je er moet zijn. 

Elk merk heeft zijn eigen verzorging. We pakken het merk vast, omarmen het en laten het niet meer los. Geen dertien in dozijn berichten, maar de volledige aandacht. Gericht op jouw doelgroep. We maken van gebruikers, kopers. En van bezoekers fans. Mensen aan merken verbinden, daar leven wij voor.

Artwork

Wij vinden dat beeld niet hoeft te stoppen bij een enkel product. Wij geloven namelijk dat beelden te combineren te zijn tot een uniek product. Door deze combinatie creëren we een nieuwe dimensie en kunnen we meer (en unieker) verhaal kwijt in een beeld. Artwork verwerkt in social content of campagnebeelden. Bijvoorbeeld om thematiek of de huisstijl te verwerken. Zo weten we de doelgroep nog beter te raken en houden we de doelgroep nog beter vast. Daarnaast blijven we de doelgroep van content voorzien, ook wanneer de content stroom onvoldoende lijkt te zijn.

In het kort

divider