Consistentie is een keuze

Content Abonnement

Het content abonnement van Spark is een laagdrempelige manier om op regelmatige basis content te ontvangen. Je betaalt prepaid voor de uren waarin je ons voor jou laat werken: hiermee controleer je zelf de kosten voor contentcreatie en marketing. Daarnaast ben je verzekerd van een consistente marketingstrategie; interessant wanneer je op zoek bent naar een vaste partner voor je content (die jou dus door en door kent!) of wanneer je met regelmaat content opdrachten hebt.

Het content abonnement is inzetbaar voor allerhande marketingdoeleinden. Dus of je nou nog op zoek bent naar de positionering van je merk, of hulp nodig hebt bij social media distributie; wij staan klaar voor jou. Graag helpen we bij jouw marketing taken, zodat jij kan doen waar jij het beste in bent, en waar je het liefst mee bezig bent.

Wat levert het op?

Het is belangrijk dat jouw communicatie consistent is, zodat jouw doelgroep weet waar deze aan toe is, en dat ze je online snel herkennen. De stijl waarin je communiceert (zowel tekstueel als visueel) is daarbij erg belangrijk.

Een content abonnement van Spark levert je dus het volgende op:

Je content wordt gemaakt door onze content specialisten. We hebben ruime ervaring met evenementen, horeca, leisure, sport, overheidsinstellingen, zakelijke markt (b2b) en merken.

Hoe werkt een content abonnement?

 1. Voordat we jouw content kunnen gaan creëren leren we je graag kennen. We bekijken wat je wensen zijn, wat je lange termijn doel is en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde – waarom zou je dan genoegen nemen met content die net zo goed van de concurrent kan zijn?
 2. Nadat we je wensen in kaart hebben gebracht geven we je een advies voor het aantal uren dat wij denken nodig te hebben om jouw doelen te verwezenlijken. Omdat we je graag helpen bij je langere termijn doelstellingen hebben onze abonnementen een duur van minstens 12 maanden. Heb je een korter project? Dan is een opdracht op projectbasis mogelijk interessant!
 3. Ons abonnement bestaat uit een X aantal uren. Deze uren zijn vrij te besteden en in te zetten. Zien we dat je te veel uren onbenut laat of zien we een gaaf project waarbij we onze expertises in kunnen zetten? We zullen dan absoluut pro-actief met je meedenken en altijd bereid zijn bij te sturen om je ten allen tijde optimaal te helpen.
 4. We ontvangen graag je feedback en kijken goed naar de behaalde resultaten. Zo kunnen we indien nodig bijsturen en anticiperen op wat jij nodig hebt, of gaat hebben. Gebruik je tijdelijk minder uren, of kom je tijd te kort? Onze bundels zijn per kwartaal aan te passen en tussendoor op te waarderen.

Laat je merk zien

Bundels

100 lumen
 • 1 uur per maand
 • Inzetbaar wanneer nodig
 • Creatie, distributie en strategie in één
 • Consistente beeldbank
 • Gratis intakegesprek
 • vanaf 100,- p.m.
400 lumen

Meest gekozen!

 • 4 uur per maand
 • Inzetbaar wanneer nodig
 • Creatie, distributie en strategie in één
 • Consistente beeldbank
 • Gratis intakegesprek
 • vanaf 390,- p.m.
800 lumen
 • 8 uur per maand
 • Inzetbaar wanneer nodig
 • Creatie, distributie en strategie in één
 • Consistente beeldbank
 • Gratis intakegesprek
 • vanaf 750,- p.m.

Meer uren nodig? Of op zoek naar meer maatwerk?

Wij zijn altijd op zoek naar vaste partners. Daarnaast zijn onze content abonnementen goed te combineren met onze social media pakketten. Daarmee ben je voorzien in creatie en distributie!

Ik ben geïnteresseerd in een bundel!

Staat jouw vraag erbij?

Veelgestelde Vragen

Altijd. Op basis van jouw vraag gaan we aan de slag om jouw doelgroep de juiste content te serveren.
Dat valt buiten de scope van deze pakketten. Maar met onze social media pakketten helpen we je graag verder!
Wij kunnen doorlopend plaatsen of wachten op jouw goedkeuring als je liever de touwtjes in handen houdt. Uiteraard zitten we regelmatig samen om te kijken of alles nog naar wens is en kan je altijd aangeven in de communicatie groep als er wat aan de hand is.
Je bundel blijft een jaar geldig en zolang je abonnement actief is. Je hoeft de uren in je bundel dus niet direct te besteden in dezelfde maand. Wanneer je een tijd minder uren besteed spaar je ze op voor een groter project naar jouw keuze.
Dat is volledig aan jou! Je hebt de keuze uit strategie, creatie (foto en video) en management. Meer informatie over wat we precies doen vind je op onze website onder expertises.
Ja, je kan je bundel verhogen of verlagen tijdens de looptijd van het abonnement. Het kan altijd voorkomen dat je minder of meer uren nodig hebt. Je bundel kan je per kwartaal wijzigen. De wijziging geef je voor de 14e van de laatste maand van het huidige kalenderkwartaal door.

Daag jij ons uit?

Doe waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook!

Neem contact op