Sportevenementen zijn bijzonder. Niet alleen vanwege de schaal waar sommigen evenementen als marathons om bekend staan, maar vooral ook om de prestaties die de deelnemers neerzetten. Als organisator geef je je deelnemers de ruimte eigen records te zetten, maar niets is mooier dan deze mensen vervolgens ook op een podium te plaatsen. Mooie content kan niet alleen belonen; maar vooral óók inspireren: ‘Dit wil ik ook, dit KAN ik ook!’

Sportevenementen bestaan er in alle soorten en maten: van een individu die zijn of haar eigen grenzen verlegd, tot aan evenementen waar 50.000 mensen de lat verleggen. Zowel individueel als in teamverband. Zowel binnen, als buiten. Zowel mét elkaar, als sportief tegen elkaar. Ieder evenementen maakt zichzelf uniek, en iedere deelnemer ervaart dit op een eigen manier. Het moet daarom niet onderschat worden wat voor karakter een evenement heeft, en in welke manier de atleet uitgedaagd, of geïnspireerd wordt. Dit kun je prachtig laten zien in beeld: wáár speelt alles zich af? Aan wat voor kleine details denken jullie als organisatie om de sportiefste prestaties mogelijk te maken? Hoe bedanken, en dus waarderen, jullie dit alles na het evenement, om te motiveren de prestaties nóg verder te verhogen in de eerstvolgende editie? Wij nemen de kijker graag mee in dit verhaal.

Spark heeft de afgelopen jaren talrijke verschillende sportevenementen vast mogen leggen. Van content strategieën tot creatie en het beheren van talloze beeldbanken. We weten wat deelnemers graag terugzien, en op welke manier. We zijn mobiel door eigen vervoer, hebben de juiste match tussen makers en expertises in huis, en we weten hoe we alles als een geoliede machine moeten laten samenkomen. Bovenal zijn we niet bang om zelf uitgedaagd te worden, en ons in te leven in de deelnemer. Topprestaties gaan hand in hand met emotie – en daar zijn we gek op – ook voor de ‘gewone’ deelnemer en toeschouwer, die zichzelf wil meten met de topatleten vooraan. Iedere prestatie is daarin uniek en mag teruggezien worden op beeld.

Content voor sport in het kort

  • Maak de atleten van morgen warm met uitnodigend beeld. Hier wíllen ze aan deelnemen!
  • Wij gaan voor de triathlon: we bedenken, maken, en leveren sportieve content
  • Brede kennis van de doelgroep (jong en oud) voor specifieke targets
  • Eerste beelden vaak al binnen 12 uur geleverd
  • Altijd in hoge resolutie
spark-sport-fotografie-1
spark-sport-fotografie-2
spark-sport-fotografie-3
spark-sport-fotografie-4
spark-sport-fotografie-5
spark-sport-fotografie-6
spark-sport-fotografie-7
spark-sport-fotografie-7
spark-sport-fotografie-9
SPARK
  • Never miss out on your Spark - fotografie voor b2c, cultuur & entertainment
Contactgegevens
  • hello@wemakeitspark.nl
  • +31 85 0644 995
  • @wemakeitspark

©2022 SPARK - Alle rechten voorbehouden - Legal