Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Overheidsinstellingen

Als overheidsinstelling is informeren en communiceren een groot deel van je takenpakket. De verstrekte informatie is vaak van dermate groot belang dat het haast onverantwoord is dit ‘passief’ aan je doelgroep te verstrekken. Je dient de aandacht van dit publiek te vangen, vast te houden, en te benutten om efficient en duidelijk je boodschap over te dragen. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door ‘stoffige’ materie op een interessante manier te presenteren.

Informatieverstrekking is een tamelijk formele bezigheid over het algemeen, vooral als overheidsinstelling met een enorm groot, maar ook enorm divers, publiek. Het is in het eigen belang van dit zelfde publiek als je de aandacht weet te trekken om je boodschap vervolgens te verkondigen. In het online landschap van tegenwoordig is dat iets wat je in enkele minuten moet zien te bereiken. Relevante, maar opvallende, content is iets wat daar enorm bij kan helpen. Video is bijvoorbeeld een prachtig medium om vervolgens een boodschap gedetailleerd over te brengen.

Het specifiek targetten van berichten op specifieke groepen biedt ook de mogelijkheid om content nauw af te stemmen op je publiek zodat je zeker weet dat je ze op de juiste manier benadert en op deze manier een tailor-made bericht voor kunt schotelen. Daarnaast staat het beeld natuurlijk in functie van het bericht: je zou het moeten zien als een visuele samenvatting/pitch van de boodschap die je wil verkondigen.

In het kort

  • Brede kennis van de doelgroep (jong en oud) voor specifieke targets
  • Formele informatie in een aantrekkelijk jasje!
  • Content voor offline (print) als digitaal (online)
  • AVG compliant
  • Snel geleverd (vaak binnen 48 uur)
  • Altijd in hoge resolutie
divider

Hebben we je interesse weten te wekken?

We horen het graag en zetten graag een kopje koffie voor je klaar voor een geheel vrijblijvend gesprek waarbij we overleggen hoe we ook jou kunnen helpen.

Neem contact op