Trots op jouw merk

Merken & Zakelijk

Een goede eerste indruk is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Met zakelijke fotografie laat je gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Van employer branding tot marketing campagnes en lifestyle foto’s, bij Spark ben je aan het goede adres!

Bij Spark maken we content. Visuele verhalen in beeld. Stilstaand of bewegend, bij ons is alles mogelijk. Wij leveren fotografie, videografie, campagne beeld en social content. We zoeken naar unieke content dat aansluit bij jouw merk. En óf het aansluit op de vraag. Tevens kunnen wij je verder op weg helpen met content strategieën en beeldbanken. We denken graag mee.

In het kort

  • Vaste multi-inzetbare partner voor alle uitingen en content, goed voor consistentie
  • Jarenlange ervaring met beeld, content en marketing
  • Onze prijzen zijn helder, transparant en worden vooraf bepaald. Geen verrassingen dus!
  • Snel geleverd (tenzij anders overlegd binnen 48 uur!)
  • Altijd in hoge resolutie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, zakelijke fotografie of bedrijfsreportages bestaan uit verschillende soorten fotografie. Denk bijvoorbeeld aan interieur- of exterieur, maar ook je product, dienst of werkwijze zouden niet mogen ontbreken! Met bedrijfsfotografie of zakelijke fotografie zet je jouw bedrijf of merk op de kaart. Het is de eerste indruk die mensen van jouw bedrijf of merk krijgen: essentieel dus! En noodzakelijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, zeker in de huidige tijd waar beelden je om de oren vliegen. En door unieke content van je eigen bedrijf te gebruiken wek je meer vertrouwen bij je potentiële klanten. Wij helpen je graag om de juiste sfeer en beleving over te brengen en je bedrijf feilloos te presenteren. Online en offline.

Liever bewegend beeld? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!

Direct contact opnemen

Employer Branding

Wanneer je jouw bedrijf naar het volgende niveau wil tillen zal de term ‘employer branding’ binnen de kortste keren voorbij komen. Potentiële kandidaten kijken niet meer alleen naar de functieomschrijving; ze zijn geïnteresseerd in de bedrijfscultuur, de mensen die er werken en welke waarden er heersen. Het beeld dat men heeft, wordt voor een groot deel gevormd door jouw arbeidsmarktcommunicatie. Het is daarom belangrijk dat deze communicatie-uitingen naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf.

Meer lezen over het belang van Employer Branding

Content vervult hierbij een belangrijke rol. Samen kijken we naar welke uitstraling het beste past bij jouw bedrijf. En zetten we door een uitgedachte content strategie in om jouw recruitment marketing op orde te krijgen. Met foto’s en video teasers spreken we je doelgroep aan en laten we ze nieuwsgierig worden naar jouw verhaal. Doordat mensen op een natuurlijke manier in aanraking komen met jouw merk, voorkom je dat verkeerde mensen reageren en vergroot je de kans op een juiste match! Dat scheelt uiteindelijk een hoop tijd.

Direct contact opnemen

Zakelijke portretfoto’s

Met een goed zakelijk portret maak je het verschil, val je op en wek je vertrouwen. Het is vaak de basis van een eerste indruk die men krijgt van jou of je werknemers. Binnen enkele seconden wordt men beoordeeld. Wij helpen je om de beste eerste indruk neer te zetten.

Bij Spark hebben we zowel ervaring met grote hoeveelheden personen tijdens (zakelijke) evenementen, als met kleine groepen zoals een bestuur of vereniging. We houden graag de snelheid erin zodat men snel door kan, echter zorgen we er altijd voor we de tijd nemen zodat men zich op hun gemak voelt. Samen kijken we naar het resultaat en we stoppen niet voordat je tevreden bent. Tot slot kunnen we de individuele foto’s samenstellen tot een groepsfoto.

Voor zakelijke evenementen waar honderden aanwezigen zijn hebben we een unieke opstelling ontworpen. Dankzij deze opstelling zijn we snel inzetbaar op beurzen, congressen en evenementen, en kunnen we geheel AVG compliant werken. Meer over onze zo genoemde LinkedIn Photobooth lees je in onze blog post!

Direct contact opnemen

divider

Hebben we je interesse weten te wekken?

We horen het graag en zetten graag een kopje koffie voor je klaar voor een geheel vrijblijvend gesprek waarbij we overleggen hoe we ook jou kunnen helpen.

Neem contact op!