Een goede eerste indruk is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Met zakelijke fotografie laat je gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Van employer branding tot marketing campagnes en lifestyle foto’s, bij Spark ben je aan het goede adres!

Bij Spark maken we content. Visuele verhalen in beeld. Stilstaand of bewegend, bij ons is alles mogelijk. Wij leveren fotografie, videografie, campagne beeld en social content. We zoeken naar unieke content dat aansluit bij jouw merk. En óf het aansluit op de vraag. Tevens kunnen wij je verder op weg helpen met content strategieën en beeldbanken. We denken graag mee.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, zakelijke fotografie of bedrijfsreportages bestaan uit verschillende soorten fotografie. Denk bijvoorbeeld aan interieur- of exterieur, maar ook je product, dienst of werkwijze zouden niet mogen ontbreken! Met bedrijfsfotografie of zakelijke fotografie zet je jouw bedrijf of merk op de kaart. Het is de eerste indruk die mensen van jouw bedrijf of merk krijgen: essentieel dus! En noodzakelijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, zeker in de huidige tijd waar beelden je om de oren vliegen. En door unieke content van je eigen bedrijf te gebruiken wek je meer vertrouwen bij je potentiële klanten. Wij helpen je graag om de juiste sfeer en beleving over te brengen en je bedrijf feilloos te presenteren. Online en offline.

Fotografie voor merken en zakelijke dienstverlening in het kort

  • Vaste multi-inzetbare partner voor alle uitingen en content, goed voor consistentie
  • Jarenlange ervaring met beeld, content en marketing
  • Onze prijzen zijn helder, transparant en worden vooraf bepaald. Geen verrassingen dus!
  • Snel geleverd (tenzij anders overlegd binnen 48 uur!)
  • Altijd in hoge resolutie

Zakelijke portretfoto’s

Met een goed zakelijk portret maak je het verschil, val je op en wek je vertrouwen. Het is vaak de basis van een eerste indruk die men krijgt van jou of je werknemers. Binnen enkele seconden wordt men beoordeeld. Wij helpen je om de beste eerste indruk neer te zetten.

Bij Spark hebben we zowel ervaring met grote hoeveelheden personen tijdens (zakelijke) evenementen of op locatie, als met kleine groepen zoals een bestuur of vereniging. We houden graag de snelheid erin zodat men snel door kan, echter zorgen we er altijd voor we de tijd nemen zodat men zich op hun gemak voelt. Samen kijken we naar het resultaat en we stoppen niet voordat je tevreden bent. Tot slot kunnen we de individuele foto’s samenstellen tot een groepsfoto.

Voor zakelijke evenementen waar honderden aanwezigen zijn hebben we een unieke opstelling ontworpen. Dankzij deze opstelling zijn we snel inzetbaar op beurzen, congressen en evenementen, en kunnen we geheel AVG compliant werken.

SPARK
  • Never miss out on your Spark - fotografie voor b2c, cultuur & entertainment
Contactgegevens
  • hello@wemakeitspark.nl
  • +31 85 0644 995
  • @wemakeitspark

©2022 SPARK - Alle rechten voorbehouden - Legal