Horeca draait om gastvrijheid en lekker eten en drinken. Maar nu de klanteis verschuift van offline naar online wil je dat energie die je steekt in je zaak, ook online terug komt. Hoe zorg je ervoor dat je online ook het water uit de mond doet lopen van je (potentiële) gasten? Tijd om die beleving door te trekken in woord en beeld!

Wist je dat 75% van jouw gasten social media aanwijst als grootste invloed voor hun uiteindelijke keuze? Tijd om ervoor te zorgen dat jij gezien wordt. Wij zorgen voor een regelmatige stroom aan content en als jij daar voor open staat, plaatsen wij dat ook voor jou op de momenten dat mensen hun restaurant keuzes voor aankomend weekend maken. Wist je bijvoorbeeld dat 80% van jouw gasten voor donderdag al de keuze voor zaterdag gemaakt heeft?

Wij doen niet aan standaard riedeltjes. Samen met jou kijken we wat je doelstellingen zijn en welk verhaal we gaan vertellen online. Over je producten, het pand waar je in zit, je historie of misschien heb je een super gaaf concept wat je graag wil vertellen. We bouwen een community door in gesprek te blijven met je doelgroep, mond op mond is tenslotte de beste reclame die je kan krijgen en scheelt je achteraf veel tijd!

Content marketing voor horeca & leisure in het kort

  • Voorgerecht: Contentstrategie geserveerd met jouw unieke verhaal
  • Hoofdgerecht: Creatie, jouw verhaal uitgelegd in beeld
  • Nagerecht: In gesprek blijven met jouw gasten
  • Eerste beelden vaak al binnen 12 uur geleverd
  • Altijd in hoge resolutie
spark-horeca-fotografie-1
spark-horeca-fotografie-2
spark-horeca-fotografie-4
spark-horeca-fotografie-3
spark-horeca-fotografie-5
spark-horeca-fotografie-6
spark-horeca-fotografie-7
spark-horeca-fotografie
spark-fotografie-horeca

Plan van Aanpak

Als we alle ingrediënten hebben presenteren wij jou een plan van aanpak. Met deze plan van aanpak gaan we direct aan de slag. Waarschijnlijk vinden we wat quick wins. Tussendoor monitoren regelmatig of we nog op de goede koers varen. Zo luisteren we (online) naar je gasten, blijven we kijken naar de statistieken en nemen de feedback met je door. Zo scoren we op de langere termijn een volle agenda!

Beeldbank

Alle beelden die we maken slaan we op in een beeldbank. Door content uit te smeren over een langere termijn blijven we zichtbaar voor jouw gasten. Consistentie is daarbij erg belangrijk. Door beelden in dezelfde stijl te gooien zien gasten direct dat het om jouw zaak gaat. Wij houden van fris en kleurrijk, maar we kijken graag wat past bij jouw onderneming.

SPARK
  • Never miss out on your Spark - fotografie voor b2c, cultuur & entertainment
Contactgegevens
  • hello@wemakeitspark.nl
  • +31 85 0644 995
  • @wemakeitspark

©2022 SPARK - Alle rechten voorbehouden - Legal