Een kijkje achter, tussen, en voor de schermen

Artiesten

Artiesten, groot of klein, leiden een leven wat voor velen van ons onbereikbaar, en onbegrijpbaar, lijkt. In het hoogseizoen iedere dag een of meerdere shows, soms zelfs iedere dag in een ander land. Laat je fans meegenieten met unieke behind-the-scenes content!

In het moderne medialandschap is het crucialer dan ooit om als artiest je online presentatie op orde te hebben. Ongeacht wat voor artiest je bent; social media speelt een belangrijke rol in je aanwezigheid, zowel bij huidige fans als bij je mogelijke doelgroep. Iedereen heeft een of meerdere schermen bij tegenwoordig, met meerdere apps waarbij digitale content je, soms letterlijk, om de oren vliegt. Als artiest wil je opvallen, je wil engagen met je volgers en van je volgers, je fans maken. Je wil ze het liefst dag en nacht bereiken. Hierbij kan zowel beeld uit het perspectief van de artiest gemaakt worden, als vanuit het perspectief van je publiek.

Naast artiest ben je bovenal natuurlijk gewoon ook nog mens. Je eigen interesses, je eigen persoonlijkheid, en natuurlijk je eigen principes waar je voor staat en die je online uit wil stralen. Spark heeft inmiddels enkele jaren ervaring met het maken van content van artiesten, die we veelal ook vrienden van ons mogen noemen. Daarnaast helpen we ze graag op weg met advies over social media en marketing. Belangrijk ook; een goede persoonlijke klik is cruciaal als je je zelf wil kunnen zijn voor de lens, die uiteindelijk niet eens meer op zal vallen. Gecreëerde content kan variëren van een vooraf uitgedacht pakket als een zogeheten presskit en het vastleggen van een tourdag (haast een visueel dagboek), tot het maken van een marketingcampagne voor een nieuwe release.

In het kort

  • Geef je fans een kijkje achter de schermen
  • Persoonlijke afspiegeling van jou als artiest
  • Onopvallend op pad met kennis van backstage en marketing
  • Snel geleverd (vaak binnen 48 uur, maar ook tijdens het event)
  • Altijd in hoge resolutie
divider

Hebben we je interesse weten te wekken?

We horen het graag en zetten graag een kopje koffie voor je klaar voor een geheel vrijblijvend gesprek waarbij we overleggen hoe we ook jou kunnen helpen.

Neem contact op!