Vijf redenen om met Spark samen te werken

Behind the Spark

in 4 minuten te lezen

Vorige maand lanceerden wij onze nieuwe website, magazine en bovenal onze gloednieuwe propositie. Supergaaf horen wij je al denken, maar waarom moeten wij nou met Spark samenwerken? Iedereen maakt tenslotte mooi beeld en fantastische content. Laten ons jou overtuigen met 5 redenen waarmee wij vinden dat Spark zich onderscheidt van anderen.

1. Samen sterker

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Maar samenwerken zit in ons DNA. Dat doen we vanzelfsprekend met jou, onze opdrachtgever. Door nauw betrokken te zijn, zijn we altijd op de hoogte van jouw dromen, ambities en doelstellingen. Zo kunnen we snel en adequaat reageren op nieuwe behoeftes tijdens het gehele traject. Van strategie en concept, tot creatie en ontwikkeling en uiteindelijk distributie en management. En geen tijd te verliezen. De marketing van volgend jaar wordt vandaag al gemaakt.

Defqon.1 2019 mainstage during power hour

2. Eén team, één taak.

Naast de samenwerking met jou als opdrachtgever, werken we graag samen met onze vaste team van inmiddels 35 Sparkers. En die professionals hebben we klaarstaan in verschillende disciplines. Van foto tot video en van grafisch tot online marketing. En met verschillende achtergronden hebben we altijd iemand klaarstaan voor jouw uitdaging. Omdat wij doorgaans met dezelfde content creators werken, weten wij ze altijd op een juiste manier uit te dagen en te briefen. Ten slotte dragen we zorg voor een uniforme stijl zodat alles op elkaar aansluit.

Bij ons maakt het niet uit wie het beste of mooiste beeld maakt. Iedereen werkt samen aan één eindproduct. En zeker grote projecten hoort dat in harmonie te zijn waarbij iedereen elkaar versterkt. Vaak is er maar één kans, dus geen tijd voor individuen. Alleen zo kom je tot het beste resultaat!

7th sunday fotografie team

3. Maatwerk

Elke opdrachtgever is anders. Maar wij kijken graag verder dan dat: ook elke doelgroep is anders. Dat vraagt om een passende aanpak. Geen standaardlijstjes, overzichtjes en werkwijzen. De enige vaste aanpak waar wij in geloven is de lean startup methode. De kern van de lean startup methode is om zo snel mogelijk te leren wat werkt en wat niet. Zo snel mogelijk aan de slag om resultaat te behalen, te analyseren en door te ontwikkelen. En dat doen we graag: wij zijn makers, geen praters.

4. De klant is koning, maar soms zeggen wij “nee”.

Dat klinkt raar, maar we leggen graag uit waarom dat niet is. Vaak weet je al wat je wil en zoek je een partij die dat voor je uitvoert. Maar soms weten wij uit eerder behaalde resultaten dat jouw oplossing niet gaat werken voor je vraagstuk. Dan zeggen we nee. Maar dat doen we wel met een “maar”.

Want we zijn enorm nieuwsgierig hoe je aan je oplossing komt, maar nog nieuwsgieriger wat je probleem is. Door je te bestoken met vragen vinden we het onderliggend doel. Door eerlijk te zijn, werken we samen aan je ambitie.

Dat houdt soms ook in dat we vinden dat je niet bij ons past. Dat doen wij bijvoorbeeld omdat we vinden dat we niet de juiste mensen in huis hebben om jouw vraagstuk op te lossen. We helpen je dan graag aan een leverancier die je helpt met jouw uitdaging. Zo helpen we je een stap te zetten naar je doel. Op een juiste manier, waar wij écht in geloven.

5. Innovatie

We werken dagelijks met content. We ademen het. Met pakweg 300 opdrachten per jaar, van groot naar klein en zowel in binnen- als in het buitenland hebben we inmiddels veel mogen maken en hebben we het een en ander gezien. We zijn er 24/7 mee bezig. Dus helpen we je graag verder met de nieuwste technieken en innovaties. Daarnaast dagen we graag onszelf uit. We zijn constant bezig hoe we content nog gaver kunnen maken. Waar anderen zijn gestopt, gaan wij verder.

Gepost op 3 maart 2020 door Vincent

divider
The Bigger Picture: ontdek de nieuwe propositie van Spark! Even voorstellen: Daniëlle

Overtuigd?

Laat eens weten hoe we jou kunnen helpen met fotografie, video, social media of marketing campagnes!

Neem contact met ons op

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij de spanning opzoeken.