#theshowmustgoon

The Show Must Go On – Deel 1

The Show Must Go On

in 2 minuten te lezen

Met onze serie “The Show Must Go On” nemen we je mee in onze fascinatie voor festivals en de hele logistiek daarvan. Een plek waar we graag komen, maar door de realiteit van vandaag onbereikbaar is.

Bij Spark hebben we een enorme fascinatie voor festivals. Want hoe ongelofelijk is het dat keer op keer een infrastructuur van een kleine stad wordt aangelegd op de vele locaties in ons land. Besef het maar eens, van het drinkwater en het (tijdelijk) mobiel netwerk, tot de enorme hoeveelheden voedsel dat netjes geserveerd wordt en de riolering wat daar dan weer bij hoort. Het klinkt zo logisch dat je vers getapte biertje ijskoud is, maar regel het maar eens! Deze logistiek wordt wekelijks aangelegd op plaatsen waar dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is, zoals polders en natuurgebieden. Wij beseffen het maar al te goed. We zijn dan ook bevoorrecht dit van dichtbij (en aan de achterkant) mee te maken. Een logistiek proces waar je U tegen zegt, kunnen wij je vertellen.

Helaas mogen we voorlopig nog niet genieten van het knap staaltje werk dat alle organisaties ons keer op keer voorschotelen. De realiteit is dat deze locaties vooralsnog leeg blijven. Een bizarre blik als je niet beter weet dat je favoriete artiest vorig jaar nog op dat ene podium stond te draaien.

We nemen je graag mee in onze fascinatie. De komende weken nemen we je mee in onze serie “The Show Must Go On” waarbij we teruggaan naar de plekken waar we voorheen ons werk deden. Dit is deel 1.

Tomorrowland
Tomorrowland
Defqon.1
7th Sunday
7th Sunday
Mysteryland
Defqon.1
Mysteryland

Binnenkort meer in deel 2. Hou onze socials zoals Facebook, Instagram of LinkedIn in de gaten voor updates rondom deze serie. Deze serie was niet mogelijk geweest zonder hulp van Juup van Lokven en Joris Bisschops.

The Show Must Go On

Gepost op 21 juni 2020 door Vincent

divider
You've got mail! ❤️ 2020, toch bedankt!

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij de spanning opzoeken.

in 8 minuten te lezen

2020, toch bedankt!

Terug naar het begin: 2019 was het jaar waarin Spark op zoek ging naar een nieuwe vorm van samenwerking, zowel met ons grote netwerk aan freelancers, als met onze opdrachtgevers. Doelen als het uitbreiden van dat netwerk door actief op zoek te gaan naar nieuw talent (en deze op te leiden) en de kwaliteit van […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

The Show Must Go On – Deel 1

Bij Spark hebben we een enorme fascinatie voor festivals. Want hoe ongelofelijk is het dat keer op keer een infrastructuur van een kleine stad wordt aangelegd op de vele locaties in ons land. Besef het maar eens, van het drinkwater en het (tijdelijk) mobiel netwerk, tot de enorme hoeveelheden voedsel dat netjes geserveerd wordt en […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

You’ve got mail! ❤️

Met z’n allen zitten we te wachten tot we weer samen mogen werken, mooi beeld mogen maken, en kunnen lachen. Althans, lachen doen we nog genoeg, maar we hopen dit weer snel samen buiten huis te mogen doen. Maar we missen niet alleen het werk.

Lees meer