Lucas & Spark & Steve

Lucas & Steve

Cases

in 3 minuten te lezen

DJ duo Lucas & Steve (spotify): bewust of onbewust bij iedereen bekend die ook maar óóit de radio aanzet of regelmatig ooit een festival bezoekt. Ze zijn de afgelopen jaren haast ‘ontploft’ wat bekendheid betreft, en daarbij komt ook de levensstijl kijken waar menig mens alleen maar van kan dromen.

Iedere dag een show in een ander land als de dag ervoor, meer vluchten per jaar dan anderen in een leven hebben, en dromen óver slaap, in plaats van dromen tijdens het slapen. Een succesvolle artiest heeft tegenwoordig in vele opzichten een interessant leven, en dus een leven waar iedere fan doorgaans maar een klein deel van meekrijgt: dat wat op het podium voor hem of haar staat tijdens de optredens.

Vliegende Vrienden
Kippenvel krijg je na jaren vol shows nog steeds van een dergelijk publiek.
Op naar de volgende show
Op naar de volgende show!

Gewoon mensen

Een artiest is echter meer dan alleen de muziek die hij of zij maakt: het zijn ook gewoon mensen als jij en ik die naast optredens hobby’s hebben, kunnen genieten van meerdere dingen in het leven, en gewoon vriendschappen onderhouden. Fan wordt je van een artiest vanwege het totaalplaatje; niet alleen de muziek spreekt je aan, de mensen die het maken ook. Samen met je favoriete artiest een drankje pakken is voor de meesten onder ons helaas niet weggelegd: je door de foto’s aanwezig wanen bij zulke gelegenheden is dan vaak ‘the next best thing’.

Studio

Veel mensen vergeten het aantal uren dat er achter de schermen in alle muziek gaat zitten. Ze brengen evenveel uur in de studio door in opperste concentratie, als dat ze staan te springen op een podium.

Studio

Samen op pad!

Spark gaat in 2019 voor het derde jaar met Lucas & Steve mee om al hun avonturen tijdens het hoogseizoen vast te leggen. De energie die in de muziek zit, en in Lucas en Steven zelf, zijn daarbij elementen die in het beeld terugkomen. Ze zetten dit vervolgens in om fans een kijkje in hun bizarre leven te gunnen via social media, maar ook om nieuwe releases en shows aan te kondigen.

Een show vol energie
Warm, intens, vol energie. Drie van de vele termen waarmee een show van Lucas & Steve (hier temidden van Firebeatz) omschreven kan worden.
Lucas and Steve op Tomorrowland
De plekken waar je als DJ duo komt, en de podia waar je op komt te staan, zijn vaak niet te onderscheiden van sprookjes die soms enkel in je dromen voorbij komen.
Vol energie
Hoe krijg je een publiek vol energie? Juist! Door het zelf ook uit te stralen..
Podium
..waarbij de podia natuurlijk niet achter mogen blijven!

Presskits

Maar hoe vol de zalen zijn is natuurlijk ook voor een groot deel afhankelijk van hoe een artiest overal gepresenteerd wordt. De invloed van social media mag niet onderschat worden, miljoenen volgers houden iedere move van je in de gaten. Dat er naast je naam een nette foto moet staan is daarom vanzelfsprekend. Naast dat we voor Lucas & Steve mee op pad gaan, hebben we ook hun recentste presskit verzorgd: een selectie foto’s die in alle online presentatie gebruikt kan worden. Voor al het drukwerk, aankondigingen van festivals, en natuurlijk eigen shows.

We verzorgen een studiolocatie, zorgen dat iedereen weet waar ze wanneer moeten zijn, en dat de MUAH/Stylist die vanuit het management van de artiest meegenomen worden een werkplek hebben, en -vanzelfsprekend- maakten de foto’s. Al met al ontzorgen we in alle taken die erbij komen kijken om een presskit te produceren.

Na akkoord van de artiest, en bijhorend management, bewerken we een selectie van het beeld, wat vervolgens gebruikt kan gaan worden:

Gepost op 28 mei 2019 door Spark HQ

divider
SKIFEST Spark HQ is verhuisd!

Tijd voor een nieuwe presskit, of mogen we een keer gezellig mee?

We helpen je graag!

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij de spanning opzoeken.