Maar wie is Spark dan?

Even voorstellen – Vincent

Behind the Spark

in 1 minuut te lezen

Deze week stellen wij jullie Spark voor. Hou je vast, want we beginnen met Vincent van den Boogaard. Hij is onze organisatorische lijm die alle zaken bij elkaar houdt.

Hij is zo graag goed voorbereid dat hij nog net niet zijn eigen bestek mee zou nemen naar zijn favoriete restaurants. Wat dan vaak wel betekend dat hij de burger besteld en pas na het eten weer aanspreekbaar is.

Hij is de Spark nerd en heeft dus altijd alle nieuwe innovaties en ontwikkeling klaar om producties strak te laten verlopen. In een wereld van chaotische creativiteit is Vincent dus de uitzondering op de regel en dat merk je ook in zijn werkwijze. Zijn werk is dan ook typerend voor de allergrootste producties, festival of marathon, waar hij de ultieme teamspeler is.

Je kan hem eigenlijk alleen wakker maken voor de tomatensoep van zijn moeder. Of het moet goed waaien. Dan zie je hem in alle vroegte met een kite de stranden over scheuren.

Heb je een vraag aan Vincent? Of wil je gewoon ff naar hem zwaaien? Dat mag, stuur hem naar vincent@wemakeitspark.nl!

Gepost op 18 februari 2019 door Spark HQ

divider
De ultieme social media handleiding voor fotografie in 2019 Even voorstellen - Coen

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

in 2 minuten te lezen

The Show Must Go On – Deel 1

Bij Spark hebben we een enorme fascinatie voor festivals. Want hoe ongelofelijk is het dat keer op keer een infrastructuur van een kleine stad wordt aangelegd op de vele locaties in ons land. Besef het maar eens, van het drinkwater en het (tijdelijk) mobiel netwerk, tot de enorme hoeveelheden voedsel dat netjes geserveerd wordt en […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

You’ve got mail! ❤️

Met z’n allen zitten we te wachten tot we weer samen mogen werken, mooi beeld mogen maken, en kunnen lachen. Althans, lachen doen we nog genoeg, maar we hopen dit weer snel samen buiten huis te mogen doen. Maar we missen niet alleen het werk.

Lees meer

in 2 minuten te lezen

Van beeld naar artwork: een ongebruikt potentieel

Bij Spark zijn we altijd op zoek naar ongebruikt potentieel. En er ging een wereld van artwork en campagnebeelden voor ons open!

Lees meer