Even voorstellen: Daniëlle

Behind the Spark

in 1 minuut te lezen

We staan op het moment te Sparkelen van trots dat we jullie voor mogen stellen aan onze nieuwe aanwinst: Daniëlle van der Veeken. Voor velen die in het verleden al met ons gewerkt hebben een bekend en welkom gezicht, echter wil dat niet zeggen dat we deze topper niet meer aan de rest van jullie hoeven te presenteren.

Al sinds jaren (en ja, ze is vroeg begonnen) weet ze, onder andere ons, te verbazen met haar kwaliteit van fotografie, maar ook met haar immer positieve inbreng in projecten. En laten we eerlijk zijn, een vrouw is altijd welkom in een wereld waar mannen -helaas- vaker terug te vinden zijn.

Naast dat ze voor ons veel fotografie op zal blijven pakken, neemt ze de verantwoordelijkheid als content marketeer op zich. Als geen ander begrijpt ze hoe ze in het moderne sociale landschap beeld kan laten opvallen, iets waarbij we eenieder die met Spark werkt natuurlijk ook graag helpen.

Hebben we je benieuwd gemaakt naar wat voor een beeldende kracht er achter dit lieve gezichtje schuil gaat? Je kunt Daniëlle bereiken via danielle@wemakeitspark.nl – of via 085-0043270.

Gepost op 10 maart 2020 door Coen

divider
Vijf redenen om met Spark samen te werken Livestream Koningsdag 2020 - Live vanaf Paleis Soestdijk

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij de spanning opzoeken.

in 8 minuten te lezen

2020, toch bedankt!

Terug naar het begin: 2019 was het jaar waarin Spark op zoek ging naar een nieuwe vorm van samenwerking, zowel met ons grote netwerk aan freelancers, als met onze opdrachtgevers. Doelen als het uitbreiden van dat netwerk door actief op zoek te gaan naar nieuw talent (en deze op te leiden) en de kwaliteit van […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

The Show Must Go On – Deel 1

Bij Spark hebben we een enorme fascinatie voor festivals. Want hoe ongelofelijk is het dat keer op keer een infrastructuur van een kleine stad wordt aangelegd op de vele locaties in ons land. Besef het maar eens, van het drinkwater en het (tijdelijk) mobiel netwerk, tot de enorme hoeveelheden voedsel dat netjes geserveerd wordt en […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

You’ve got mail! ❤️

Met z’n allen zitten we te wachten tot we weer samen mogen werken, mooi beeld mogen maken, en kunnen lachen. Althans, lachen doen we nog genoeg, maar we hopen dit weer snel samen buiten huis te mogen doen. Maar we missen niet alleen het werk.

Lees meer