Blog

in 4 minuten te lezen

Vijf redenen om met Spark samen te werken

Iedereen maakt mooi beeld en fantastische content. Dus waarom moet jij nou met Spark samenwerken? Laten ons jou overtuigen met 5 redenen.

Lees meer

in 8 minuten te lezen

2020, toch bedankt!

Terug naar het begin: 2019 was het jaar waarin Spark op zoek ging naar een nieuwe vorm van samenwerking, zowel met ons grote netwerk aan freelancers, als met onze opdrachtgevers. Doelen als het uitbreiden van dat netwerk door actief op zoek te gaan naar nieuw talent (en deze op te leiden) en de kwaliteit van […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

The Show Must Go On – Deel 1

Bij Spark hebben we een enorme fascinatie voor festivals. Want hoe ongelofelijk is het dat keer op keer een infrastructuur van een kleine stad wordt aangelegd op de vele locaties in ons land. Besef het maar eens, van het drinkwater en het (tijdelijk) mobiel netwerk, tot de enorme hoeveelheden voedsel dat netjes geserveerd wordt en […]

Lees meer

in 2 minuten te lezen

You’ve got mail! ❤️

Met z’n allen zitten we te wachten tot we weer samen mogen werken, mooi beeld mogen maken, en kunnen lachen. Althans, lachen doen we nog genoeg, maar we hopen dit weer snel samen buiten huis te mogen doen. Maar we missen niet alleen het werk.

Lees meer

in 2 minuten te lezen

Van beeld naar artwork: een ongebruikt potentieel

Bij Spark zijn we altijd op zoek naar ongebruikt potentieel. En er ging een wereld van artwork en campagnebeelden voor ons open!

Lees meer

in 2 minuten te lezen

Spark 2.0

Consistentie. We roepen het vaak naar onze opdrachtgevers, maar bij ons zelf was het ver te zoeken. Dat kan uiteraard niet. De afgelopen maanden hebben we kritisch naar ons eigen merk gekeken.

Lees meer

in 4 minuten te lezen

Livestream Koningsdag 2020 – Live vanaf Paleis Soestdijk

Een livestream vanuit Paleis Soestdijk voor Lucas & Steve, uitgezonden op 538 en SBS6. Spark mocht deze koninklijke uitzending produceren!

Lees meer

in 1 minuut te lezen

Even voorstellen: Daniëlle

We staan op het moment te Sparkelen van trots dat we jullie voor mogen stellen aan onze nieuwe aanwinst: Daniëlle van der Veeken. Voor velen die in het verleden al met ons gewerkt hebben een bekend en welkom gezicht, echter wil dat niet zeggen dat we deze topper niet meer aan de rest van jullie hoeven te presenteren.

Lees meer

in 3 minuten te lezen

The Bigger Picture: ontdek de nieuwe propositie van Spark!

Wij breiden onze diensten voor merken en evenementen uit! Naast fotografie gaat wij ons actief in zetten om andere content vormen op te nemen in onze propositie.

Lees meer

in 1 minuut te lezen

Spark @ PACKTALK (Podcast)

Onlangs mochten wij vertellen over Spark, ondernemen, je pincode niet meer weten en waarom wij vinden dat het soms anders kan. Ons verhaal vind je in de podcast PACKTALK van ROEDEL Creatives!

Lees meer

in 3 minuten te lezen

De kracht van het Hero, Hub en Hygiene model

De hero, hub en hygiene contentstrategie of het 3H-model is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer populair model. In de wereld van content marketing wordt deze dan ook vaak gebruikt. En met succes!

Lees meer

in 4 minuten te lezen

Content Marketing

Content marketing is de nieuwe king! Het is de afgelopen jaren sterk in opkomst en een van de meest populaire marketingtrends van Nederland.

Lees meer